Hoe het begon

Hallo, ik ben Arthur Girmscheid

In deze korte inleiding zal ik u iets meer laten weten over de persoon achter de schilder. Al een aantal jaren geleden kwam ik door toeval en toedoen van goeie vrienden in contact met het schilderen en dan specifiek met acrylverf en de abstracte kunst. Wat als een geintje begon breidde zich al snel uit tot een ware hobby en meer. 

Een aantal jaren geleden heb ik mijn atelier op zolder kunnen bouwen, een ruimte van rust en licht om zo inspiratie op te doen voor de diverse schilderijen.

Verder ben ik een aantal jaren verbonden geweest aan het “Collage Kunst Centrum” te Hoevelaken waar kunstenaars een podium hebben en krijgen om te laten zien wat ze kunnen en hier ook kunnen bijleren. Onder leiding van diverse uitmuntende leraren en leraressen, krijg je opdrachten en aanwijzingen om je stijl tot een hogere perfectie te verheffen. Het fijne van deze lessen was dat ze niet je stijl veranderen maar meer ontplooien en verbeteren. Rolina van Vliet die onze lessen begeleide, is een kunstenaar in hart en nieren en laat je alle facetten van de abstracte kunst zien en beleven. Ook in haar al haar uitgegeven boeken neemt ze je mee in een wereld die draait om de abstracte kunst en waar je informatie en richtlijnen uit kunt putten.

Voor zover dan de kleine inleiding en ik hoop dat u plezier beleeft aan mijn site en wie weet vindt u iets dat u zo pakt dat het misschien wel prachtig in uw huis zou staan of hangen. Voor informatie over het eventueel aanschaffen van een kunstwerk of er één laten maken met specifieke wensen kan u het contact formulier invullen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. U kan ook mailen naar info@artsatelier.nl.

Groetjes, Arthur